Lakimies yrityksille – Pk-yritysten lakimiespalvelut

LSL legalin palvelukonsepti on keskittynyt pk-yritysten liiketoiminnassa tyypillisesti esiintyvien oikeudellisten kysymysten ratkaisemiseen tehokkaasti ja nopealla aikataululla. Oikeudellinen konsultaatio hoidetaan niin, että liiketoimintaprosessit toimivat ilman häiriöitä. Pyrimme perehtymään asiakkaan toimintaympäristöön parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Jos yrityksesi kohtaa yhtiön oman liiketoiminnassa tai yhtiön oikeudellisessa asemassa ongelmatilanteita, ota heti yhteys asiantuntijaamme. Ratkaisemme kanssanne yhteistyössä yrityksenne mm. yhtiöoikeudelliset kysymykset, sopimukset ja työsopimusasiat, IPR- ja muut oikeudelliset ongelmat. Yhtiön omat tai osakkaan verotusasiat sekä kilpailuoikeudelliset ongelmatilanteet on syytä ratkaista asiantuntijan avustuksella.

Yritysten erilaiset yhtiöoikeudelliset ja muut liiketoimintaan liittyvät oikeudelliset kysymykset saattavat sitoa huomattavasti yrityksen voimavaroja. LSL-legalin lakimiehet tarjoavat pk-yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa päivittäiseen liiketoimintaansa liittyvät lakiasiansa ja keskittyä itse omalle ydinosaamisalueelleen.

Vankka liiketoimintaosaamisemme yhdistettynä vahvaan juridiseen osaamiseen varmistaa, että pystymme tarjoamaan juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivat lakipalvelut.

lakimies yritykselle
© 2023 LSL legal
webDesign: Mekanismi »