Lakimies Helsinki – Asiantuntevaa lakipalvelua ammattitaidolla

Tarjoamme käyttöösi yli 25 vuoden kokemuksemme liiketoiminnan ja henkilökohtaisiin oikeudellisiin tarpeisiin. LSL Legal on luotettava ja asiantunteva kumppani myös yrityksille. Useasti lakimiehet saattavat keskittyä vain tiettyihin aloihin, esimerkiksi riitatilanteisiin tai työoikeuteen, ja heillä on erityistaitoja ja kokemusta näistä aiheista. Me kuitenkin olemme erikoistuneet useille eri oikeudenaloille ja laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa asiakkaiden tarpeiden huomioimisen mahdollisimman kattavasti. Varmistamme myös aina, että asiakkaat ymmärtävät kaiken heille annetun neuvonnan ja ohjauksen.

Asiantuntemuksemme auttaa teitä havainnoimaan ja minimoimaan riskejä. Valitse erityisosaaminen, ota LSL Legal yrityksesi liikejuridiikan yhteistyökumppaniksi ja panosta asiantuntija-apuun asunto- ja kiinteistöoikeudellisissa asioissa. Haemme teille oikeudellisiin riitoihin aina parhaan ratkaisun. Seuraamme jatkuvasti lakialan kehitystä ja olemme perillä uusista lakimääreistä- ja käytännöistä. Tämä takaa sen, että LSL Legalin asiakkaat saavat aina ajanmukaista ja laadukasta neuvontaa.

Olemme ammattitaitoinen sekä luotettava asianajotoimisto Helsingissä ja tarjoamme lakimiespalveluja yrityksille. Palveluissamme yhdistyy lakimiestemme vahva kansainvälinen osaaminen ja korkeatasoinen ammattitaito.

Tarjoamme monenlaisia palveluita, kuten perhe- ja perintöoikeuden asiantuntijapalveluita, työoikeuden neuvontaa, kaupallista oikeutta sekä vero- ja tullioikeutta. Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan erilaisia ongelmatilanteita ja neuvomme heitä tekemään päätöksiä, jotka ovat lain mukaisia.

Tutustu lakimiespalveluihimme

lakimies helsinki

Yritysasiat

 Jos yrityksesi kohtaa yhtiön omassa liiketoiminnassa tai yhtiön oikeudellisessa asemassa ongelmatilanteita, ota heti yhteys asiantuntijaamme. Ratkaisemme kanssanne yhteistyössä yrityksenne mm. yhtiöoikeudelliset kysymykset, sopimukset ja työsopimusasiat, IPR- ja muut oikeudelliset ongelmat.

työoikeus

Riitojen ratkaisut

Riitojen ratkaisu on muodostunut viime vuosina oikeudenalaksi, jossa edellytetään lakimieheltä erityisiä henkilökohtaisia ominaisuuksia ja erityistä osaamista oikeudellisen prosessin hallinnassa. LSL Legal panostaa aina siihen, että jokaiseen riita- ja rikosoikeudenkäyntiin valmistaudutaan etukäteen mahdollisimman huolellisesti.

oikeusriita

Asuntoasiat

LSL Legalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus asunto-, kiinteistö- ja rakentamisoikeudellisista asioista. Olemme hoitaneet mm. lukuisia haastavia asuntokauppariitoja, joissa on jouduttu selvittämään oikeudellista vastuuta esimerkiksi home- ja muista hankalista mikrobivirheistä sekä erilaisista rakennusvirheistä johtuen.

Lakimies Aki salonen

Veroasiat

PK-yritykselle ja erityisesti sen osakkaalle on erityisen tärkeää, miten yritysvoitto verotuksellisesti optimaalisella tavalla siirretään osakasyrittäjille. Palkka- ja muiden työsuhde-etujen ja osingonjaon käyttömahdollisuudet vaihtelevat verovaikutuksiltaan merkittävästi.

Lakimies Helsinki

Lakimies Helsinki

LSL Legalin lakimiehet Helsingissä palvelevat sinua ammattitaitoisesti ja juuri sinun tilanteesi huomioon ottaen.
Ota meihin yhteyttä missä tahansa sinua askarruttavassa juridisessa asiassa.